De zomercyclus, uitsluitend bestemd voor Renergie loopsters en lopers, overbrugt vanaf de Golden Tenloop de gehele zomerperiode tot aan de nieuwe trainingscyclus die op 2 september 2017 begint. Een supercyclus van 14 weken die je niet mag missen als je je trainingsniveau wilt vasthouden. Met het gemak van een verantwoord trainingsschema, professionele begeleiding, persoonlijke aandacht én met de gezelligheid en stimulans van gezamenlijk trainen.

Bij de zomercyclus krijg je zoals je gewend bent een trainingsschema met wekelijks drie trainingen inclusief aanwijzingen. Met wekelijks een gezamenlijke, begeleide training, soms op zaterdag of zondag maar vaak ook op een doordeweekse avond. ‘s Avonds in de zomer is dat prettig en je houdt dan ook eens de zaterdag vrij voor andere dingen.

Er staan ook enkele leuke strand- en duintrainingen op het programma op een zondagochtend. Soms is er ook een keuzetraining met een intervaltraining of een duurloop. Voor degenen die dat willen doen we af en toe mee met een wedstrijd zoals de Kadeloop op 1 juli of een trail zoals de Trail des Fantômes in de Ardennen op 12 en 13 augustus. We trainen ook voor de 10 km of Halve Marathon Oostland op 3 september. Tevens leggen we een goede basis voor de 10 EM Dam tot Dam Loop op 17 september.

De zomerperiode is lang en als je dan je loopzaken versloft zullen de meesten in augustus weer (bijna) opnieuw moeten beginnen. Het is dus belangrijk om ook tijdens de zomerperiode je loopconditie te onderhouden. Dat doen we in de zomercyclus. Met veel gevarieerde trainingen waarbij plezier en ontspanning voorop staan.

Ook als je in deze periode een week of drie met vakantie gaat, blijven er nog genoeg weken over om mee te trainen in de zomercyclus. Dat is dus altijd de moeite waard. Bovendien, als je een aangepast vakantietrainingsschema wilt hebben met tips hoe je op je vakantielocatie (warm, heuvelachtig e.d.) het beste traint, kun je dat ook krijgen.

Ook bij de Zomercyclus blijft Renergie uiteraard staan voor verantwoord bewegen en hardlopen. Met blijvende aandacht voor blessurepreventie en gezonde voeding. Elders lees je daar meer over.

De kosten voor deze lange Zomercyclus zijn € 33,- . De organisatie is eenmalig en onherroepelijk gemachtigd om het totaal verschuldigde bedrag van € 33,- medio juni 2017 af te schrijven.

Doe je ook mee? Leuk! Inschrijven kan alleen via de link in de mail te zijner tijd. Deelname is geheel op eigen risico.

Heb je interesse in een gezond (sport)voedingsadvies en begeleiding bijvoorbeeld bij prestatieverbetering en/of gewichtsafname? Neem dan contact op met (sport)diëtiste Bo van Rooij.

Deelname is uitsluitend mogelijk voor Renergie loopsters en lopers