De Zomercyclus 2021 is voorbij. Info over de Zomercyclus 2022 volgt in februari 2022.

De Zomercyclus, uitsluitend bestemd voor Renergie loopsters en lopers, overbrugt vanaf de Renergie Red 10 de gehele zomerperiode tot aan de nieuwe trainingscyclus die op 11 september 2021 begint. Een supercyclus van 17 weken die je niet mag missen als je je trainingsniveau wilt vasthouden. Met het gemak van een verantwoord trainingsschema, professionele begeleiding, persoonlijke aandacht én met de gezelligheid en stimulans van gezamenlijk trainen.

Bij de Zomercyclus krijg je zoals je gewend bent een trainingsschema met wekelijks drie trainingen inclusief aanwijzingen. Met wekelijks een gezamenlijke, begeleide training, vaak op zaterdag maar soms ook op zondag of op een doordeweekse avond. ‘s Avonds in de zomer is dat prettig en je houdt dan ook eens de zaterdag vrij voor andere dingen.

Op het programma staan ook enkele leuke trainingen gepland in Meijendel op zaterdag- of zondagochtend. Af en toe is er ook een keuzetraining met een intervaltraining of een duurloop. Voor degenen die dat willen trainen we vanaf 15 mei specifiek voor de Halve Marathon CPC Loop op 26 september en de Rotterdam Marathon op 24 oktober. Zij krijgen in het trainingsprogramma extra aanwijzingen.

Al enige jaren legt Renergie – ook tijdens de Zomercyclus – een accent op trailrunning voor de liefhebbers. Kijk voor de mogelijkheden en meer info op de pagina Trailrunning.

De zomerperiode is lang en als je dan je loopzaken versloft zullen de meesten in september weer (bijna) opnieuw moeten beginnen. Het is dus belangrijk om ook tijdens de zomerperiode je loopconditie te onderhouden. Dat doen we in de zomercyclus. Met veel gevarieerde trainingen waarbij plezier en ontspanning voorop staan. Precies zoals je gewend bent!

Ook als je in deze periode een week of drie met vakantie gaat (laten we hopen dat ook dat weer is toegestaan), blijven er nog genoeg weken over om mee te trainen in de Zomercyclus. Dat is dus altijd de moeite waard. Bovendien, als je een aangepast vakantietrainingsschema wilt hebben met tips hoe je op je vakantielocatie (warm, heuvelachtig e.d.) het beste traint, kun je dat ook krijgen.

Ook bij de Zomercyclus blijft Renergie uiteraard staan voor verantwoord bewegen en hardlopen. Met blijvende aandacht voor blessurepreventie en gezonde voeding. Elders lees je daar meer over.

De kosten voor deze lange Zomercyclus zijn € 33,- . De organisatie is eenmalig en onherroepelijk gemachtigd om het totaal verschuldigde bedrag van € 33,- in medio juni 2021 af te schrijven.

Doe je ook mee? Leuk! Inschrijven kan alleen via de link in de mail te zijner tijd. Deelname is geheel op eigen risico.

Heb je interesse in een gezond (sport)voedingsadvies en begeleiding bijvoorbeeld bij prestatieverbetering en/of gewichtsafname? Neem dan contact op met (sport)diëtiste Bo van Rooij.

Deelname is uitsluitend mogelijk voor Renergie loopsters en lopers