Na de beginnerscursus kan je doorstromen naar een van de gevorderdengroepen. Maar als je nog niet zover bent kun je ook naar de vervolggroep waarvan de trainingen naadloos aansluiten op de beginnerscursus. Sterker, we doen eerst weer een stapje terug zodat je ook goed kunt aansluiten als je wat trainingen hebt gemist.

Ook hardlopers die al wat voor zichzelf hebben getraind, bijvoorbeeld met behulp van een app, kunnen aansluiten bij de trainingen van de vervolggroep. Daar leer je onder leiding van een deskundige trainer onder meer je looptechniek te verbeteren waardoor je  efficiënter en makkelijker gaat hardlopen met minder kans op blessures.

De trainingen zijn op 8 zaterdagen (start 6 november) van 09.30 tot 11.00 uur in de Delftse Hout (sportpark Biesland) en bestaan uit een warming-up, gevarieerd loopprogramma en cooling-down. Elke week ontvang je ook een schema voor één of twee doordeweekse trainingen die je zelf doet.

Er is extra aandacht voor blessurepreventie en gezonde voeding. Daartoe werkt Renergie nauw samen met verschillende deskundigen zoals Fysiotherapiepraktijk ReFitDelft waarvan fysio Ronald regelmatig bij de trainingen is voor persoonlijk advies.

De kosten voor 8 trainingen zijn € 33,- . De organisatie is eenmalig en onherroepelijk gemachtigd om het totaal verschuldigde bedrag van € 33,- in de 2e helft van november 2021 af te schrijven. Deelname is geheel op eigen risico.

Inschrijving gesloten