Is hardlopen leuk?

Ja, en zeker in een groep. Want samen lopen motiveert en is leuk. En goed voor je conditie én je lijn. Een gezond gevoel! Kijk hier voor referenties of neem een kijkje in het fotoalbum.

Renergie staat voor verantwoord bewegen en hardlopen. Géén druk, wél begeleiding, net zo intensief als jij wenst! Zodat je met plezier hardloopt en door een goed gedoseerde inspanning juist energie kríjgt! Dat is de ware betekenis van Renergie…!

Zo is er blijvende aandacht voor blessurepreventie en gezonde voeding. Daartoe werkt Renergie samen met sportmasseur Rex en (sport)diëtiste Bo.

Renergie werkt ook samen met Ronald van ReFit Delft, de fysiotherapeut die weet wat hardlopers beweegt en Renergie een kosteloos mee- en inloopspreekuur biedt. Ronald is nagenoeg altijd bij de trainingen aanwezig voor advies.

Bovendien ontvangen Renergie lopers de Lopers Company Clubkaart voor 20% voordeel bij Lopers Company Delft. In Lopers Company is ook een sportpodologie gevestigd.

Op 12 januari 2019 zijn een beginnerscursus, een vervolggroep en gevorderdencyclus gestart. In aansluiting hierop is op 16 maart de vervolgcursus gestart. Tegelijkertijd is een nieuwe gevorderdencyclus begonnen. Beide trainingscycli sloten af met de Golden Tenloop op 30 mei Hemelvaartsdag.

Aansluitend is de Zomercyclus die uitsluitend is bestemd voor de huidige Renergie deelnemers ter overbrugging naar de trainingscyclus van begin september 2019.

Op 7 september starten  een nieuwe beginnerscursus, een vervolggroep en een gevorderdencyclus  met aansluitend in november weer een nieuwe vervolggroep en een gevorderdencyclus die doorlopen tot januari 2020.

Meer info over de verschillende soorten trainingen is te vinden op de volgende pagina’s vinden: