Is hardlopen leuk?

Ja, en zeker in een groep. Want samen lopen motiveert en is leuk. En goed voor je conditie én je lijn. Een gezond gevoel! Kijk hier voor referenties of neem een kijkje in het fotoalbum.

Renergie staat voor verantwoord bewegen en hardlopen. Géén druk, wél begeleiding, net zo intensief als jij wenst! Zodat je met plezier hardloopt en door een goed gedoseerde inspanning juist energie kríjgt! Dat is de ware betekenis van Renergie…!

Zo is er blijvende aandacht voor blessurepreventie en gezonde voeding. Daartoe werkt Renergie samen met sportmasseur Rex en (sport)diëtiste Bo.

Renergie werkt ook samen met Ronald van ReFit Delft, de fysiotherapeut die weet wat hardlopers beweegt en Renergie een kosteloos mee- en inloopspreekuur biedt. Ronald is nagenoeg altijd bij de trainingen aanwezig voor advies.

Bovendien ontvangen Renergie lopers de Lopers Company Clubkaart voor 20% voordeel bij Lopers Company Delft. In Lopers Company is ook een sportpodologie gevestigd.

Op 14 januari 2016 zijn een beginnerscursus, een vervolggroepen gevorderdencyclus gestart. In aansluiting hierop is op 25 maart de vervolgcursus gestart. Tegelijkertijd is een nieuwe gevorderdencyclus begonnen. Beide trainingscycli zijn afgesloten met de Golden Tenloop op 25 mei Hemelvaartsdag.

Aansluitend is de Zomercyclus begonnen die uitsluitend is bestemd voor de huidige Renergie deelnemers ter overbrugging naar de trainingscyclus van begin september 2017.

Op 2 september starten weer een nieuwe beginnerscursus, een vervolggroep en een gevorderdencyclus.

In november beginnen weer een nieuwe vervolggroep en een gevorderdencyclus.

In januari 2018 starten weer een nieuwe beginnerscursus, een vervolggroep en een gevorderdencyclus.

Meer info over de verschillende soorten trainingen is te vinden op de volgende pagina’s vinden: