Renergie biedt lopers die het beginnersstadium voorbij zijn, een gevorderdencyclus hardlopen op vijf verschillende niveaus onder leiding van een KNAU-gecertificeerde trainer. Bij de gezamenlijke zaterdagtrainingen staat het onderhouden en verbeteren van het snelheidsvermogen centraal.

Effectieve duurtrainingen als doordeweeks ‘huiswerk’ onderhouden en verbeteren vervolgens het duurvermogen. Uiteraard kun je daar, afgestemd op je eigen trainingsdoelen zelf accenten in leggen, Renergie helpt je daar graag bij.

Bij de trainingen is er veel aandacht voor looptechniek zowel door looptechniekoefeningen als tijdens de souplesse+trainingen en de climaxtrainingen.

Bij de gevorderdencyclus stel je je eigen doel, bijvoorbeeld een wedstrijd over 5 of 10 km of langer. Renergie helpt je er graag bij. Welke wedstrijden er op korte termijn mogelijk zijn is afhankelijk van de corona ontwikkelingen. Een tiental marathonloopsters en lopers bereiden zich voor op de Marathon Rotterdam op 25 oktober. En ruim 30 Renergie loopsters en lopers doen in ieder geval mee aan de Smokkelaarstrail op 20 september.

En als je gewoon lekker wilt hardlopen, zonder wedstrijden? Prima! Alles op een verantwoorde manier en altijd met de gezelligheid en stimulans van een groep.

De trainingen van de gevorderdencyclus zijn op 8 zaterdagen (start 5 september) van 09.30 tot 11.00 uur in de Delftse Hout (sportpark Biesland) en bestaan uit een warming-up, looptechniek en -scholing, een gevarieerd loopprogramma en een cooling-down. Wekelijks ontvang je een schema voor twee trainingen die je zelf doet, alleen of met je loopmaatjes.

Renergie legt een accent op trailrunning met clinics, specifieke trainingen en deelname aan mooie en bijzondere trails over korte en langere afstanden in Nederland, de Ardennen en de Alpen.

Klik hier voor meer info over het Renergie Trailrunning programma.

Gedurende de cyclus is er extra aandacht voor blessurepreventie en gezonde voeding. Daartoe werkt Renergie nauw samen met verschillende deskundigen zoals Fysiotherapiepraktijk ReFitDelft waarvan fysio Ronald regelmatig bij de trainingen is voor persoonlijk advies.

De kosten voor de trainingscyclus zijn € 33,- . De organisatie is eenmalig en onherroepelijk gemachtigd om het totaal verschuldigde bedrag van € 33,- in de 2e helft van september 2020 af te schrijven. Deelname is geheel op eigen risico.

De gevorderdencyclus zit nagenoeg vol maar bij verschillende groepen is er nog wat ruimte. Nieuwe deelnemers kunnen – ook tussentijds – hun belangstelling kenbaar maken via een mail onder vermelding van het huidige conditieniveau zodat bekeken kan worden bij welke gevorderdengroep een goede inpassing mogelijk is.

INSCHRIJVING VIA MAIL