Disclaimer

Algemene informatie

De gegevens op en de website van de Renergie zijn/is eigendom van Renergie. Deze gegevens zijn uitsluitend bedoeld om -algemene- informatie te geven over Renergie. Renergie spant zich in om deze informatie zo volledig en actueel mogelijk te houden. De informatie kan echter zonder vooraankondiging en op ieder moment worden gewijzigd en/of ingetrokken. Daarom kunnen aan de website(s) geen rechten worden ontleend.

Auteursrechten

Op de website(s) rust het auteursrecht van Renergie. De inhoud er van mag dan ook niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden, met uitzondering van de beperkingen die bij de wet zijn gesteld en behalve indien dat nodig is voor het zo efficiƫnt mogelijke gebruik van deze website.
Kopiƫren, vermenigvuldigen en verspreiding of doorgeleiding van de informatie (zowel analoog als digitaal) is niet toegestaan.

Hyperlinks

De website(s) bevat(ten) mogelijk hyperlinks naar sites die buiten het domein van Renergie liggen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. Renergie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en de software die u daarvan zou kunnen downloaden. Het is dus voor uw eigen risico, als u deze hyperlinks gebruikt.

Aansprakelijkheid

Het bezoek aan de website(s) van Renergie is voor uw eigen rekening en risico. Renergie sluit iedere aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het bezoek van deze website(s) en het gebruik van de daarvan verkregen informatie, software en/of diensten uit, behalve als de schade een gevolg is van opzet door Renergie.

Toegang

Renergie behoudt zich het recht voor om gebruikers zonder voorafgaande kennisgeving de toegang tot haar website(s) of (een) gedeelte(s) daarvan te ontzeggen.